Photo by Fotografie Lexooo

Vuurdanser

Zoekt u een vuurdanseres met hoge skills die veel spannende trucks kan verichten? Dan ben ik degene voor u! Spanning en sensatie staat voorop in mijn vuurshows, en ik beoefen deze kunstvorm al ruim 10 jaar. Van hoepels tot vuurkostuums, van poi spinnen tot specialFX, mijn vuurshows hebben alles wat er te bieden is!

Ik sta bekent als een kundige flow artiest (de officiele naam van deze dansvorm) en ik  geef regelmatig workshops aan andere (gevorderde) flow artiesten. Ik heb een uitzonderlijk uitgebreid scala aan disciplines die ik beoefen binnen deze dansvorm, met veel liefde en expertise. Met oog voor detail en de veiligheid brengt ik graag een uitzonderlijke vuurshow voor uw publiek!

Goed om te weten…

Behalve mijn solo shows geef ik ook duo of groepsshows in samenwerking met 3 van de beste vuur en flow arts groepen in Nederland en België!

Informeer naar de mogelijkheden.

Mijn vuur kunsten

In deze video ziet u alle flow arts disciplines voorbij komen die ik beheers. Zoals de hoepels, staff, poi en waaiers.  Ook mijn vuurkostuums en enkele special effects komen hier voorbij gebrandt.

Vuur fotografie album

Als ervaren model zijn fotoshoots met vuur natuurlijk extra leuk om te doen! Met het fenomeen ‘lightpainting’ komt het vuur dynamish en spectaculair om de foto’s. In dit portfolio vind u ook voorbeelden van mijn (vaak zelfgemaakte) kostuums die mijn shows accentureren.

Vuurkostuums

Deze video is een ode aan de act die ik maakte om bewustzijn te creeëren voor de bosbranden in het Amazone gebied. Het kostuums is vrijwel geheel gemaakt of designed door mij. Op maat gemaakte acts zijn dus zeker mogelijk, en vind ik bijzonder leuk om onder handen te nemen!

Zie de video's pagina voor alle vuurvideo's!

Klaar om te vlammen?