Game of Talents TV show RTL4

 

Dansen met licht

Wilt u een moment in een magishe wereld staan? Mijn licht shows hebben een betoverend effect wat nog lang op het netvlies blijft staan! Met de nieuwste technologie in LED dansobjecten, hoge skills in deze dansvorm en bijpassende op maat gemaakte costuums creeër ik een waanzinnige visuele ervaring.

Het leukste is, deze acts zijn volledig aan te passsen aan uw huisstijl of thema! Op de computer maak ik patronen, kleuren en plaatjes die het publiek doen verbazen en de spraakmaker van avond worden. De patronen veranderen op de maat van de muziek, en creeëren een stroom aan lichtkunst in de lucht rond de danser heen. Daarnaast heb ik meerdere (LED) kostuums en asseccoires die passen bij de lichtshow die de avond helemaal doen oplichten.

Goed om te weten…. Naast mij solo acts en animatie entertainment, geef ik in samenwerking met mijn collega’s prachtige gechoreografeerde lichtshows. Informeer naar de mogelijkheden!

Magische en futuristische acts

In deze video presenteer ik vol trots mijn LED act “lightning” bestaande uit ‘smart’ waaiers en hoepels die volledige geprogrammeerd zijn op de muziek met de mooiste patronen en kleuren. Het geprogrammeerde gedeelte duurt 5 minuten en de act kan naar gelang uitgebreid worden met andere tools.

Prijs op aanvraag

Lightpainting

De ‘lightpainting’ fotografie techniek is de beste manier om het live effect van mijn lichtshows te demonstreren. Een video kan helaas niet het effect vastleggen dat er gebeurt in een mensenoog. De patronen in de LED objecten blijven op je netvlies staan en creeëren ‘tracers’ in de lucht. Hierdoor worden patronen en plaatjes zichtbaar en geven de illusie van echte magie.

Alle objecten en kostuums in dit fotoalbum zijn onderdeel van mijn persoonelijke aanbod en kunnen dus geboekt worden voor een show of shoot!

 

LED Flow arts 

In deze video krijgt u een indruk van de dansvorm genaamd flow arts. Dit is dansen en het verrichten van (circus) trucks met een object zoals bijvoorbeeld een hoepel of staf. Indrukwekkend en elegant tegelijk, flow arts is iet wat de meeste mensen nog nooit hebben gezien! De meeste van mijn LED objecten en kostuums komen in de video voorbij, welke grijpt u het meeste?

Thema acts

Deze video geeft een thema act weer die ik gemaakt heb voor een halloween opdracht met Moving Fire Arts. Naast flow arts is mijn grote passie kostumering, en deze outfit brengt me helemaal in mijn flow. Met een achtergrond in theater en acteren kan ik als geen ander in een character kruipen tijdens mijn acts!

Zoekt u het licht?