Photo by Scotti Photography

Onderwater artiest

Genoeg van het standaard plaatjes? Hier is iets nieuws!

Onderwater dans en beweging is buitengewoon hypnotiserend. Perfect voor publiek of volgers die iets unieks en fascinerends willen zien. Sinds 2018 train ik onderwater kunsten zoals poseren als model, mermaiding en dans. Tevens geef ik workshops in modelstaan onderwater, wat lang niet zo makkelijk is als het lijkt! Als ik eerlijk ben is dit mijn favorite vorm van ‘podium’ kunsten. Niet alleen omdat het visueel zo betovered is maar omdat ik een me totaal vrij en gelukkig voel in het water. 

 

In 2023 heb ik tevens mijn PADI Advanced Mermaid certificaat gehaalt. In 4 dagen leerde ik alles over freediven, mermaiding, open water rescue en moest ik een uitdagend "open water" examen afleggen in de zee!

 

Onderwater fashion model

Beweging en dans zijn de rode lijnen in al mijn kunstvormen, maar onderwater neemt dat een hele nieuwe vorm aan. De meeste van ons kan efficient genoeg zwemmen, maar onze intuitive bewegingen in het water zijn niet zeer charmant (durf ik te zeggen, kikkerachtig?). Het heeft tijd, training en reflectie nodig om je spiergeheugen een andere, gracieuze manier van bewegen in water aan te leren. Een ontspannen en comfortable uitstraling behouden terwijl de adem wordt ingehouden, is een kunst. Daarbij horen en zien we bijna niks onderwater, het kan koud zijn, water loopt in de neus, en kostuums of kleding drijft alle kanten uit en zit vooral in de weg… Onderwater model staan en performen is het meest uitdagende wat ik ooit heb beöefend. Maar gelukkig hou ik van een uidaging, en ik ga tot het einde voor een betoverend resultaat!


Met mijn kennis van onderwater kostumering, ervaring met ontelbare onderwater fotoshoots, kan ik met zekerheid zeggen dat ik precies weet hoe ik een fantastisch plaatje kan neerzetten!

Photo by Rob Aarsen

Onderwater model portfolio

Mijn beste onderwater shots staan samen in dit album. Zoals je ziet zijn het er al veel geweest! Hier vind u ook mijn vaak zelfgemaakte jurken en kostuums speciaal gecreeerd om met het water mee te werken. U zult ook af en toe een mermaid persona van mij ontdekken! Neem contact op voor het gebruik voor een van deze fotos, of maak samen met mij een nieuw concept!

 

Leer onderwater modelstaan!

Wil je ook de kunst van onderwater poseren leren of gewoon eens uitproberen? Samen met ervaren onderwater fotograaf Rob Aarsen organiseren wij workshops waarin we de kneepjes van het vak uitleggen aan zowel modellen als fotografen. Lees meer!

Onderwater dans en beweging

Slow-motion en zwaartekracht vrij, onderwater dans is ontzettend boeiend om naar te blijven kijken. Optredens in deze vorm zijn mogelijk in een aquarium of duiktank. Deze kunt u boeken via mij. Wilt iets totaal nieuws? Informeer naar de mogelijkheden!

Als onderwater model reken ik een uur prijs, deze is op aanvraag. Voor een optreden berekenen ik een totaal bedrag voor de dag afhankelijk van de duur en fysieke inspanning. Mocht uw idee te maken hebben met oceaan of milieu conservatie kom ik u graag tegemoet!

 

Meer zien? Bezoek de video pagina voor nog veel meer!

Zoekt u een professionele onderwater artiest?